ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där ... Asia Nitollano

Amber Ray · 11 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... som i en dokusåpa dansat och sjungit sig till att bli ”Pussycat Dolls” nya medlem.

Grattis. Hur var det att hålla segern hemlig i fem månader, tills tv-avsnitten visats klart?– Å, Gud, det var ren tortyr, säger Nitollano. Jag berättade bara för min mamma. Alla andra försökte pressa mig, ”Du vet hur det slutar”,

Du vann domarnas hjärtan, men tittarreaktionerna på showens hemsida var mindre positiva. Hur känns det?– TV har sitt eget sätt att porträttera folk, säger Nitollano som skakat av sig kritikerna och hur hon framställdes som en dramaälskande ”dragqueen dansare” i serien.– Jag måste ta det goda med det onda. Min familj och alla omkring mig vet vem jag verkligen är och jag tackar Gud att jag nu har en chans att visa fans och andra människor vem jag verkligen är utanför dokusåpan.

I finalen hamnade du och Melissa R. i ett jättegräl som väckte den tredje finalisten Chelsea. Vad handlade det om egentligen?– Det är inte konstigt att gräla med vänner, med familjen, man grälar och sedan släpper man det.– Det var en spänd situation med mycket stress, vi gick igenom mycket. Men vi är inte osams. Vi är alla vänner och håller kontakten, så det är bara bra.

klar

Artikellänk är kopierad

Amber Ray
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro