ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Camilla Östlund ...

Sandra Ajax · 17 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

 ... 23 år, som bloggar på metrobloggen.se/millasmat.

Vem är du?

Jag är Camilla, en levnadsglad tjugotreårig lärarstudent, bosatt i Gävle. I bagaget har jag en treårig restaurangutbildning som har gett mig ett stort intresse för matlagning. Jag gillar även att fotografera.

Vad bloggar du om?

Jag skriver om mat, mestadels egna recept och dessa illustrerar jag med härliga fotografier. Jag kombinerar mina två intressen!

Var finner du inspiration?

Den mesta inspirationen finner jag i mitt eget kylskåp. Matlagning ska vara lätt och roligt! Och givetvis smaka gott. Jag tycker om att experimentera med olika ingredienser och det är utmaningen att skapa någonting gott som driver och motiverar mig.

Vilket inlägg är du mest nöjd med?

Det är väldigt svårt att välja. Jag lägger inte ut något recept jag inte är nöjd med. Så jag måste nog säga att jag gillar alla mina inlägg, men vissa lyfts dock upp mer för att maten på bilden ser mer tilltalande ut.

Har du något tips till den som vill börja blogga?

Hitta något som verkligen inspirerar dig. Det ska vara roligt att blogga! Och satsa på kvalitét framför kvantitet.

Har du någon favoritblogg?

Jag läser många olika bloggar, hittar nya jag gillar varje dag. Jag fastnar för bloggar som är roliga, smarta och kvicktänkta. Och bilder är alltid roligt.

klar

Artikellänk är kopierad

Sandra Ajax
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro