ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Cecilia Nordlund

Pontus Hammarlund · 8 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... med ett förflutet i band som Souls och Monkeystrikes, som tillsammans med två andra musiker arrangerat låtskrivarworkshoppar för kvinnor på kriminalvårdsanstalten i Ystad, vilket resulterat i Angels in Jails trespårssingel ”Som om man inte fanns”, som släpps den 23 maj.

Fick ni veta något om de här kvinnorna?– Nej, det får man inte. Vi fick bara deras förnamn och fick inte fråga dem någonting. Det är helt slutet det här fängelset. Så det är absolut inga lekbrudar det här.

Det måste ju ha varit väldigt annorlunda än dina vanliga workshoppar?– Ja, men det var ju det som var så roligt. Många av dem hade ju aldrig sjungit tidigare och de sjöng ju som kassa kajor i början, haha.

Det är väl lite si och så med sången även på slutresultatet?– Jo, men om du jämför är det skitbra. Och så måste man tänka på att det inte fanns någon tid. Men vi har verkligen haft roligt.Intäkterna från singeln ska gå till en fond för att mammor i fängelse ska ges möjlighet att träffa sina barn.– Ja, men det är mycket arbete för att nå dit. Målet är att samla in 100 000 kronor. Men vi behöver folk som vill vara med i stiftelsen också.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro