ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Cherrie Hampton

Sara Stolt · 12 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

…  som sjunger och dansar tillsammans med Black Eyed Peas på Hovet i kväll.

Hur kommer detta sig?– Jag vann en Pepsi-tävling genom att göra om låten "More" med egen text och melodi. Nu får jag gå upp på scen och köra min vers tillsammans med Black Eyed Peas och mina dansare.

Hur har du förberett dig?– Jag har repat med dansarna. Det är viktigt att köra igenom allt om och om igen för att bli trygg. Jag vill komplettera Black Eyed Peas på bästa sätt och inte bara bli en liten fjant.

Hur känns det nu?– Jag har dansat sedan jag var tre år och det är det jag tjänar pengar på. Jag blir nästan aldrig nervös när jag dansar men det är värre med sången. Jag mår oftast illa innan jag ska sjunga men det går över. Jag ser det här som en väldigt bra chans.

På vilket sätt?– Man når ut till en stor publik! Det är deras konsert men den öppnar upp för mig som sångerska. Jag hoppas att kunna få in en fot eller få någon deal eftersom det här är ett väldigt slutet samhälle och en svår bransch.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro