ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Christer Lindarw

Pontus Hammarlund · 11 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... i After Dark som efter succén med ”La dolce vita” runt om i Sverige tar showen tillbaka till Stockholm. Premiär på Cirkus i kväll.

Välkommen tillbaka.– Tack.

Senast var det Tyrol. Nu är det Cirkus. Kommer showen att skilja sig mycket?– Showens grund är densamma. Men det har förändrats lite under resans gång. Vi har tagit bort inaktuella saker och lagt in lite nytt. Jag tycker absolut att man kan se oss igen om man såg oss på Tyrol.

Förklara After Darks popularitet.– Vi har hållit på i 31 år och byggt upp en stor publik som hela tiden vill se nästa show. Och så kommer det nya generationer hela tiden. Vi har ju klarat av några generationer krogbesökare nu, och vi har många kvar. Vi har allt från barn till pensionärer i publiken.

Hur orkar ni?– Det vet jag inte riktigt. Man hinner aldrig tänka efter, utan man bara går vidare. Och eftersom man kör hela tiden bygger man också upp fysiken. Men man märker att man börjar bli äldre. Man kan inte göra tusen andra saker på dagen, utan man måste samla kraft till kvällen.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro