ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hallå där Christer Sjögren som har premiär för Heartbreak tour i Ystad i kväll...

Stockholm hannah sjostrom · 12 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

• Nervös? – Njae...premiärnerverna är under kontroll. Vi har ju varit i Borås och repat i flera dagar tillsammans och vi känns sammansvetsade. Nu vill vi bara köra i gång! • Nanne Grönwall ställde ju in på grund av sin bröstcancer. – Ja, det var ju väldigt chockartat för oss alla. Vi hade ju en stödkonsert för henne i Borås och det var fantastiskt - över 20 000 personer kom. • Hur blir det med Nannes vikarier? – Vikarie är fel ord eftersom vi inte har någon direkt ersättare för Nanne. Däremot har vi special guests som gör sina egna grejer. Linda Bengtzing är först ut i kväll i Ystad. På Läckö på lördag kommer Shirley Clamp och i Hagfors den 26 juli kommer en ung tjej som heter Amanda Szeles. Det blir flera gäster men alla är inte klara ännu. • Några nakenchocker? – Hahahaha! Det vet jag inte.. Vaddå? Har du hört något?

Hannah Sjöström [email protected]

FAKTA: Heartbreak tour består av Christer Sjögren, Björn Kjellman, Jimmy Jansson, Charlotte Perrelli och Tommy Nilsson. Se hela spelschemat på metro.se

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro