ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Christian "Bloodshy" Karlsson

Hannah Sjöström · 28 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Kylie är i stan.
Kylie är i stan.

... som har Kylie Minogue på besök i Stockholm. Just nu spelar hon in låtar till nästa album i en studio där producenterna Bloodshy & Avant huserar.

– Ja, det stämmer. Hon kom i går (läs: tisdag) och hon ska stanna några dagar, säger Bloodshy till Metro. Vem tog kontakt? – Jag minns inte riktigt. Branschen är ju så liten.

Hur låter det? – Haha … det kan jag inte avslöja.

Hur är hon att arbeta med? – Hon är helt fantastisk. Inspirerande och proffsig och sätter sakerna direkt i studion. Vi samarbetar väldigt bra och det känns som en väldigt bra matchning mellan oss. Det är första gången vi jobbar med henne.

Det blir mycket kvinnor för er. – Ja, jag vet inte varför det har blivit så. Vi jobbar ju med killar också, men det är kvinnorna, som Britney Spears och Madonna, som har fått de stora hitsen.

Blir det hits nu? – Vi får se. Men arbetet i studion går väldigt bra. Vi har idéer och Kylie har idéer. Vi har alltid gillat Kylie och är väldigt glada över att få arbeta med henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro