ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Elvisprästen Ulf Sanned

Stockholm Kristoffer Rengfors · 7 Jan 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

...Elvisprästen Ulf Sanned från Jönköping som likt Elvis kommer åka Rosa Cadillac från 1956 till festen när svenska kyrkan firar "The Kings" födelsedag den 8 januari.

En präst i en raggarbil är inget man ser varje dag eller? Mig kanske du ser lite då och då, jag hade en stor Dodge när jag var yngre men det gick ju inte ha den eftersom den slukade så mycket bensin. Nu på senare år kikar jag ändå lite efter en Cadillac, gärna från 1959 med röd klädsel och röd ratt.

Elvis blev en symbol för synden när han slog igenom med sina vickande höfter, nu firar kyrkan honom, Hur kommer det sig? Många har fel bild av Elvis. Han hämtade ju inspirationen till sitt rörelsemönster från väckelsemöten. Jag kan lova dig vem som helst kommer in i det gunget när de får höra den musiken. Elvis gjorde ett otroligt arbete med att hjälpa sina medmänniskor.

Vilken elvislåt river du av på fördelsedagsfesten? – Jag ska inte sjunga inte själv men om jag fick välja skulle jag göra genombrottslåten "That´s all right mama". Jag har sjungit in den på Sun Studios i Memphis en gång.

Kristoffer Rengfors [email protected]

// Ulf skulle försöka ordna bilder på honom och cadillacen. De mailas isf till bildred asap. 0730-70 35 39

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro