ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Eva-Marie Olsson ...

Sandra Ajax · 21 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... som bloggar om stort och smått på metrobloggen.se/evam.

Vem är du?

Jag är en medelålders kvinna med nyfikenheten och barnasinnet i behåll, mamma till fyra härliga ungar - 10, 12, 14 och 16 år gamla. Jag är sambo med en dejlig dansk och arbetar som lärare på gymnasiet. Efter ett par ganska jobbiga år, ser jag ljust på framtiden igen. Har alltid älskat att skriva, men det har stannat vid en dröm i många år. Genom bloggen tar jag chansen att bli läst! Min andra passion vid sidan av skrivandet, är att fotografera. Därför startade jag en Bilderblogg i januari 2009. Min tredje blogg, LoK-bilagan, kom i juni 2009 och behandlar livsåskådning, litteratur och kultur.

Vad bloggar du om?

Jag började blogga i februari 2008 och sen dess skriver jag om det mesta som livet ger. Namnet på bloggen "Livet mellan två Evigheter" valde jag med omsorg. Jag vill med bloggen verkligen spegla LIVET som det är här och nu! Jag skriver om såväl stort som smått, men mitt huvudsyfte är att sprida glädje och värme till mina läsare.

Var finner du inspiration?

Framförallt i vardagen. Det kan vara små saker som vårens första snödroppe, men också större saker som det som händer i vår omvärld. Nu under sommaren handlar det mycket om vardagsupplevelser. Familjen ger mig så mycket inspiration att det räcker och blir över! Resten av året händer det att jag skriver om sådant som berör mitt arbete eller skolvärlden i allmänhet.

Vilket inlägg är du mest nöjd med?

Omöjligt att säga men den som inte läst min blogg innan kan gärna börja med mitt allra första inlägg! Det hade jag filat på länge... nu skriver jag mer spontant.

Har du något tips till den som vill börja blogga?

Att bara kasta sig ut i bloggvärlden! Tveka inte. Jag har fått så mycket positivt tillbaka genom att skriva, men det bästa är alla nya underbara människor jag träffat. Ett praktiskt tips är att illustrera inläggen - bilder säger mycket.

Har du någon favoritblogg?

Ja, det har jag. Men jag har många favoritbloggar, så jag vill inte peka ut någon framför alla andra. Mesigt eller diplomatiskt, avgör själv!

klar

Artikellänk är kopierad

Sandra Ajax
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro