ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där... Johan Plate

Stockholm Johan Darin · 18 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mental rådgivare åt idrottsmän som sett Hammarby förlora sin sjätte SM-final i Bandy. Under 2000-talet.

De mobbar mig på jobbet. Hur ska vi Hammarbysupportrar tackla gliringar från självgoda AIK- och Djurgårdssupportrar efter ännu ett nederlag? Ni får försöka se det positivt. Droppen urholkar stenen och Hammarby kommer vinna SM-guld. Det är bara en tidsfråga.

Vi förlorar ju typ alltid. I allt. Finns det en loosermentalitet i föreningen? Nej det finns det inte. Kanske bland enskilda spelare som upplevt tidigare finalförluster men det står inte stämplat "looser" på väggen i Hammarbykansliet. Jag tycker också att mycket av den stämpeln tvättades bort när Hammarby tog SM-guld i fotboll 2001 också.

Hur tar ett lag sig vidare efter ett sånt här nederlag? Erkänn det alla vet - vi har svårt att få till det, men psykologisera inte för mycket. Det var helt enkelt så att Edsbyn var bättre.

Vad är det som gör Hammarbysupportrar, likt en bedragen äkta hälft, trots nederlag på nederlag är sittt lag troget? Jag tror att Hammarbysupportrar har ett högre syfte med att stötta sitt lag. I arbetet att vara Hammarbysupporter involveras känsla, värme och hjärta. Det är inget med- eller motgångslag och det tycker jag är väldigt attraktivt.

JOHAN DARIN [email protected]

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Johan Darin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro