ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Jonas Gardell, 44

Sara Stolt · 11 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... som avslutar årets turné med fyra shower i Stockholm.

Vad är ”Tillfällig gäst i ditt liv”?– En påkostad soloshow med kostymer och pang-pang.

Föreställningarna har hittills varit fullsatta och nu är biljetterna till dina fyra kommande nästan slutsålda. Hur känns det?– Jag är fylld av häpnad varje gång. Jag har, utan undantag, fått stående ovationer efter varje föreställning. Jag vet folk som har ringt upp sina ex på parkeringen utanför teatern för att bli tillsammans igen. Och jag vet folk som har accepterat sina näras död efter att ha sett showen.

Blir folk aldrig sura när du har fuffens för dig, som när du sprutar vatten på dem?– Sällan. Som en i publiken kan du inte sitta helt passiv och tänka att jag är tillfällig gäst i ditt liv. Du är gäst i mitt också. Folk åker från Stockholm till Kalmar bara för att sitta på första parkett, förnedringens bänkrad.

Hur uppskattad är du?– Väldigt älskad. Men man får inte glömma att folk också tycker illa om mig. Fast om du talar svenska får du finna dig i att jag är gäst i ditt liv. Hacka i er, här är jag!

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro