ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Josefine Nyberg

Sandra Ajax · 28 Apr 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... 16, som bloggar på metrobloggen.se/fina

Vem är du?– Jag heter Josefine Nyberg och är 16 år. Till vardags går jag första året på handels & administrationsprogrammet och jag älskar att fotografera.Vad bloggar du om?– Jag driver en fotoblogg vilket kan göra att jag inte uttrycker mig så mycket i ord. Men som man brukar säga, en bild säger mer än tusen ord och jag försöker tala om vad jag vill säga genom mina bilder.

Var finner du inspiration?– Överallt! Bloggar, människor, tidningar. Jag kan gå förbi något helt obetydligt och tänka att det skulle kunna bli en bra bild. Det finns inspiration att hämta överallt.

Har du något tips till den som vill börja blogga?– Att ha en idé från början och blogga om något som man själv är intresserad av är viktigt. Det finns så många bloggar som är näst in till kopior av varandra. Att hämta inspiration är aldrig fel, men man ska akta sig för att kopiera det någon annan gör rakt av. För oftast är ju orginalet bättre än kopian.

Har du någon favoritblogg?– Jag har många favoriter. Emmylinnea (metrobloggen.se/emmylinnea) är otroligt duktig. Sen gillar jag även Elin Ivemo som skriver bloggen This is the year (thisistheyear.blogg.se)

Vilket inlägg är du mest nöjd med?– Det är otroligt svårt. Det finns så många inlägg som jag är nöjd med, men jag fotade några bilder på ett par tärningar och dom bilderna blev jag väldigt nöjd med.

klar

Artikellänk är kopierad

Sandra Ajax
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro