ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Katt-trappebloggaren

Tomas Lundin · 24 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... som har en blogg om katt-trappor. Det började i liten skala, men nu skickar folk bilder på katt-trappor från hela världen.

Varför i helsike började du blogga om kattrappor?– Jag är arbetslös och för att inte bli en riktig soffliggare började jag ta långa promenader och la märke till att det fanns en hel del kattrappor runt om i södra Stockholm. Tänke att, "fan det här kan man ju göra en blogg av". Så jag började ta med mig kameran och tog lite bilder.

På din blogg finns katt-trappor från bland annat Japan, USA och Schweiz. Skiljer sig ingenjörskonsten åt mellan olika länder?– Absolut! I Sverige är det mest en rak planka, men i andra länder verkar de lägga ner mer tid på sina byggen. Till exempel har jag sett rätt roliga spiraltrappor.

Vilken är den finaste katt-trappan du sett?– Det är trappa i Bagarmossen i södra Stockholm. Den går upp till andra våningen och är riktigt brant.

– Jag har funderat på skatbon. Har sett en del rejäla våningar uppe bland träden.

Kan du titulera dig själv Sveriges främsta expert på katt-trappor? Världens främsta kanske?– Helt klart kungen av katt-trappor World Wide.

Har du själv katt?– Nej nej, jag är superallergisk mot katter ...

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro