ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Kjell som letar efter en tjej

Ingrid Arinell · 23 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där……Kjell Dahlin, författare till boken Popretorik. Jag ser på din hemsida att du är på jakt efter tjejen som inspirerade dig att skriva boken.– Det stämmer. Jag fick idén för två år sedan på tunnelbanan – två damer i 65-årsåldern satt och beklagade sig över dagens moralförfall, att ingen håller upp dörrarna längre och blablabla. Vid Gamla Stan klev det på en tjej, hon hade inte hört något av det damerna sa. Men när hon såg att en rikigt gammal dam blev utan plats flög hon upp ur stolen.På vilket sätt var det inspirerande?– Jag tänkte att ”det är precis det här det handlar om”. Det spelar ingen roll vad man säger, man måste agera också. Jag pluggade retorik och skulle skriva en uppsats om att det är viktigare att handla än att tala. Vad har du för signalement på tjejen?– Röda Doctor Martins, duffeljacka och en toppluva med Motörheadlogga. Hon var i tjugoårsåldern och satt på tåget mot Norsborg. Det vore jättekul att träffa henne och ge henne ett signerat ex av boken.Lycka till. Hoppas du hittar henne.– Tack.

Känner du igen dig på beskrivningen, eller vet vem det kan vara. Mejla we[email protected] så förmedlar metro kontakten.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro