ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Navid Modiri

Lars Carlsson · 27 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... 24 år, radiopratare, poet och givetvis sångare i Navid Modiri och gudarna, tillbringar gärna sommaren i Halmstad.Varför ska man turista i Halmstad?– Det är något speciellt med Halmstad. Folk som är där är där för att fira sommar. Det blir lite festivalkänsla över det. Och så ligger staden vid havet. Att vakna en sommarmorgon och inte höra måsar och havsljud känns inte rätt i kroppen.

Vart tar du dig om när du tröttnat på Halmstad?– Då åker jag tillbaka till Göteborg såklart. Och sätter mig på Pusterviks uteservering. Där kan man sitta redan från klockan tre. Folk byts ut allt eftersom så man tröttnar aldrig.

Vem skulle du vilja hälsa till i Halmstad?– Jag skulle vilja hälsa till Sigge och Maggan Olsson. Det är föräldrar till Povel som spelar trummor i mitt band. De har hus i Halmstad och jag brukar vara där och hälsa på. De är helt otroliga. De är som mina Halmstadsföräldrar kan man säga.

klar

Artikellänk är kopierad

Lars Carlsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro