ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

HALLÅ DÄR OM Barn och HÅRDROCK

Stockholm Annika Anjou · 8 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där, Tobias, "Tobbe", Ericsson, produktionsansvarig för hårdrocksfestivalen "Gates of Metal" i Hultsfred, som fått tillstånd att släppa in barn på konserterna.

Varför får inte hårdrockskonserter vara en barnfri zon? -Därför att metal är tlll för alla. Tänk va kul med en 7-årig parvel som rockar loss med sin 57-åriga mormor.

Som "Allsång på Skansen", fast med headbanging? - Tja, vad ska man säga - Lordi har ju redan varit på Skansen!

Ställer ni upp med bollhav eller tecknad film-hörna så att föräldrar kan lyssna färdigt om ungarna tröttnar tidigare? - Jag tror inte ungarna behöver nåt annat att roa sig med. Jag är övertygad om att dom har fullt upp med att bara kolla in publiken.

Vad säger ni till dom som skaffat barnvakt och bespetsat sig på en Hammerfallkonsert utan att snubbla över kissnödiga kids och ungar som kräver glass? - Ta med barn och barnvakten också. Då kan ju föräldrarna ta en öl och sen få skjuts hem efter konserten av barnvakten. Det är perfekt! Annika Anjou [email protected]

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Annika Anjou
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro