ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Peter Crichlow

Tomas Lundin · 28 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... ägare till Häst & Hundhuset, som satt upp reklamskyltar riktade till hundar på Östermalm i Stockholm.Hur får ni hundarna att läsa reklamen?– Vi har små köttbullar fästa bakom reklamskylten så det blir lite lukt.Får ni inte skäll av hundägarna för att ni lockar med godis?– Nej, tvärtom. Hundarna tycker det är spännande och ägarna blir glada när hundarna blir aktiverade.

Är det några speciella hundar ni vänder er till? – Det är nog välbärgade innerstadshundar, eftersom våra butiker ligger där. Vi gör reklam för hundhalsband med swarovskikristaller.

Ni är också skyldiga till den där hästen på Kungsgatan som man alltid håller på att gå in i. Varför ska ni alltid vara i vägen?– Det kan bli lite problem när folk ska fram, men skyltarna ska bara stå där i någon vecka.Vad blir nästa hundtrick?– Skyltar med luciatåg som hunden kan sticka igenom huvudet. Så kan ägaren fota "Fiffi" när hon går i luciatåget.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro