ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Stefan Hermansson

Susanna Mattsson · 21 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... stationschef på Gårda brandstation i Göteborg. Brandmän har valts till det sexigaste yrket av tidningen Taras läsare.

Varför är just ni så läckra?– Det är ju lite macho, lite smutsigt, fast inte på fel sätt. Oftast är det vältränade människor och de flesta är nog lite måna om sitt utseende. Det finns en viss stolthet och gott självförtroende. Brandmän utstrålar en viss säkerhet.Tror du att många funderar på sexighetsgraden när de väljer att bli brandmän?– Nej, det tror jag inte. Det är inget man lyfter fram i anställningsintervjun i alla fall. Målet är för det mesta att man vill hjälpa människor.Hur heta tycker du själv att ni är på Gårda brandstation?– Nu är det ju inte den sexigaste brandmannen du pratar med. Jag är äldst. Men vi är nog ganska heta. Ett bra och vältränat gäng med gott självförtroende. Vi är nog en bra bit över fem på en tiogradig skala.Vilket yrke tycker du själv är sexigast?– Jag är ju lite gammaldags av mig så det blir väl något uniformsyrke. Men jag har inte direkt sett någon sexig polis, så det får nog bli en brandman i alla fall.

klar

Artikellänk är kopierad

Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro