ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där ... Stefan Selakovic

Jennyh Andersson · 2 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... som friades i Göteborgs tingrätt på fredagen från misstanke om skattehäleri.

Hur nöjd är du med utgången?– Det känns ju riktigt bra med en friande dom. Det är mycket som har varit svårt och värst har väl mediebevkaningen varit. Men det är ett kast man får stå när man är en offentlig person.

Hur ska du fira?– Inget att fira. Det har inte varit lika dramatiskt som det framställts i tidningarna.

Skulle du vilja förklara vad som hänt?– Puh, det har hållt på i två års tid och jag kan knappt hålla reda på alla turerna. Det enda jag kan säga är att det känns märkligt att man varit med om någonting liknande.

Känner du dig förd bakom ljuset?– Det som skett har skett av olika anledningar, mer säger jag inte.

Kommer du spela bättre nu när pressen från rättegången släppt?– Jag hoppas att jag kommer spela bättre än vad jag gjort tidigare under året. Men jag tror inte att rättegången haft så stor inverkan på mitt spelande.

Tillbaka i vardagen, hur har du blivit bemött av dina lagkamrater?– På träningen i lördags var det mest en klapp på axeln och sen var det dags att sätta igång. Jag tror inte att detta varit något som de tänkt på speciellt mycket. Jag kommer ju själv ihåg hur det var när Peter Ijeh- karusellen drog igång, det var ju inget jag gick och tänkte på hela tiden.

Vad tycker du om den fällande domen mot Mats Persson och Jan Nilsson?– Det vill jag inte kommentera.

klar

Artikellänk är kopierad

Jennyh Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro