ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där "Strängen"

Pontus Hammarlund · 27 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... a k a Robert Dahlqvist, till vardags gitarrist i Hellacopters, som i dag släpper andra plattan ”Republic disgrace” med sitt Thunder Express.

Du arbetar med medlemmar från The Soundtrack of Our Lives igen. Det hörs.– Jag tycker inte att det låter Soundtrack om det för fem öre. Jag kan inte höra det någonstans faktiskt. Inte på en enda låt. Det låter som något helt annat.

Ebbot Lundberg har exempelvis skrivit tre texter. Men jag har förstått att du inte riktigt förstår två av dem.– De är ju lite vaga, lite flytande. Men det gör inte så mycket för det är bra ord som passar in i låten.

Men hur fungerar det att framföra texter som man knappt förstår?– Jag tänker inte på det. Jag kan dem ju nu så jag sjunger bara. Det känns bra.

Nu väntar en klubbturné med närmare 20 spelningar inbokade runt om i Sverige med start på Mosebacke i Stockholm den 5 april. Och sen?– Jag ska spela lite med Hellacopters i sommar. Och lite med Stefan Sundström.

Någon ny platta med Hellacopters på gång?– Ja, vi håller på att spela in den men när den släpps vet jag inte.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro