ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Tommy Carlsson

Stockholm Fredrik Beckman · 21 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

på fritidskontoret i Hultsfred som la upp budgeten för Viserums badhus. Men inte budgeterade för vatten.

Var det Peter Dalles gamla figur i tv-serien Lorry som planerade: ”Tänkte inte på det”? – Oh, nej. Det blev en miss när ägandeförhållandena ändrades 2004 Vattenkostnaderna hamnade mellan stolarna.

Man kan kanske ha teoretiska simkurser istället. Det blir ju billigare. Eller torrsim? – Ja, kanske torrsim är en variant. Nä, skämt åsido.

Vatten är visserligen billigt, men med sådana mängder som krävs kande det är bra att budgetera för det? – Jo, men det föll mellan stolarna. Nu har vattenkostnaden legat de senaste åren på tidigare ägaren Hultsfredbostäder. De har nu upptäckt att de stått för kostnaden fast de inte var ägare till fastigheten.

Så det var inte du som illvillig planerare som hoppades att jobbiga skolungdomar skulle dyka sig fulla av blåmärken då? – Oh, nej. Så elak är jag inte. Men det blir ju billigare utan vatten i början. Fast sedan går ju besöksfrekvensen ner.

Fredrik Beckman

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro