ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

HALLÅ DÄR TORGNY MELIN

Stockholm Annika Anjou · 17 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Grattis till Guldklavenpriset som ÅRETS DANSBAND. Ni har spelat ihop i 23 år. Varför vann Torgny Melins just nu? - Ja, det kan man fråga sig. Vi har aldrig ens varit nominerade förut. Men lite handlar det väl om att vi gjort covers på Stockholm Teddybears och spelat på Hultsfred. Vi har nått en helt ny publik i år.

Och dessutom var ni förband till John Fogerty. Vilket smäller högst? - Svårt att välja. Hultsfred är väl den största spelningen; känslan, trycket och gensvaret är helt otroligt. Och Fogerty - honom såg vi inte ens, vi har tvungna att ta ett plan direkt efter spelningen. Priset är nog störst i alla fall. Det är en bekräftelse på 23 års slit och sena nätter och funderingarna i bland på vad man håller på med.

Ni kallar er Mille, Steffe, Svalle, Peppe och Tintin. Får man fler groupies som Mille än som Torgny? - Vi har ju känt varandra i bandet sen tonåren och haft dom smeknamnen så det har ju blivit naturligt att ta med dem på scenen också.

...fast nu svarade du inte på min fråga. - Nä, ha ha. Jag vet inte, men jag tror inte det fungerar så, nä. Annika Anjou [email protected]

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Annika Anjou
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro