ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där Unni Lindell

Caroline Engvall · 20 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... aktuell med pocketversionen av ”Orkestergraven”.Varför ska man läsa din bok?– Om man tycker om Minette Walters, Karin Fossum och Stieg Larsson. En recensent skrev att jag var en bra mix av alla de författarna. Det tog jag som en stor komplimang. Jag skriver om förhållandet mellan vanliga människor, men samtidigt vill jag gärna ge läsaren ett överraskande slut.Vem vill du helst ska läsa din bok?– Alla, men jag har mest kvinnliga läsare. Jag skriver ju inte om internationell politik eller om män som springer runt med vapen på stora flygplatser.

Vad läser du själv just nu?– Jag läser en massa skönlitteratur, men inte just nu när jag själv skriver.Vad har du annars för projekt på gång just nu?– En ny roman, min sjätte om Cato Isaksen. Dessutom översätter jag min tv-serie till norska från svenska manusförfattare. Alla mina böcker kommer att visas i svensk tv, vilket är fantastiskt kul.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro