ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där...

Stockholm Tomas Lundin · 5 Okt 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mona Holmquist, informatör på Canal+, som i en annons på platsbanken söker zombiejägare för en expedition i Norrlands inland.

Har ni fått några sökande? – Ja, vi har redan fått in 200 ansökningar, alltifrån jägare och militärer till de som redan säger sig vara zombiejägare. Norrlänningar är ju kända för att vara ganska sävliga, finns det inte risk för att ni förväxlar dem med zomies? – Det är därför vi söker proffs, för att undvika förväxlingar. Det står i annonsen att det finns kollektivavtal, hur är det möjligt? – Det finns ju inget färdigt direkt, men vi får väl sätta ihop något som passar. Blir nog det första i sitt slag. Vad gör ni om ni hittar en zombie? – Det är ju lite svårt juridiskt vad man får göra med de som varken är levande eller döda, men vi kan väl börja med att försöka bjuda dem på en öl. Det är väl inte ett reklamjippo för en ny programsatsning? – Oh nej, vi har bara på känn att det kommer finnas massa zombies runt Stureplan fredag den trettonde och då vill vi vara beredda.

Tomas Lundin

BILDER FINNS I DAGENS

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro