ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hallå där… Stella Fare

Kristoffer Rengfors · 22 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

... ordförande i Kollektivtrafikant Stockholm som ställer in ett seminarium om huvudstadens kollektivtrafik eftersom för få deltagare har anmält sig

Vad måste hända för att folk ska vilja diskutera de här frågorna? – När vi bjuder in allmänheten till sådana här möten kommer det alltid massor av folk, men beslutsfattarna verkar inte vara så intresserade av att dyka upp. Jag kan inte se det på något annat sätt än att de som har ansvar åker bil. De här frågorna har ingen status.Bryr sig inte politikerna om kollektivtrafiken, menar du? – Vissa politiker verkar inte förstå att kollektivtrafiken är en viktig del av människors liv, inte bara ett sätt att ta sig från punkt A till punkt B. Hur ska ni få politikerna att dyka upp nästa gång? – Vi försökte locka med temat ”Ta in din omvärld, lär dig något nytt”, men det verkar de inte vara intresserade av. Vi får väl se vad som är aktuellt nästa gång.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro