ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Halling tar nya tag i torpet

Lena Noalt · 7 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Sommartorpets programledare letar prylar i favoritbutikerna

klar

Artikellänk är kopierad

Isabelle Halling frossar i kuddar i favoritbutiken Adesso på Söder i Stockholm.
Isabelle Halling frossar i kuddar i favoritbutiken Adesso på Söder i Stockholm.Foto: FELIPE MORALES

Isabelle Halling ska leda sommarens favorit­pro­gram ”Sommartorpet” i SVT. Här ger hon sina bästa tips inför sommarhussäsongen.– Börja med att känna efter hur mycket du kan och vill göra själv. Våga renovera, men ta in hantverkare för de svåra jobben som badrum och el. Och glöm inte att vila på semestern!Med Isabelles knep kan du göra stugan praktisk, mysig och trendig samtidigt. – Enklaste sättet att fräscha upp är att måla väggarna, gärna i en somrig grön pastellnyans. Och måla med vattenbaserad färg, det är lika bra som lackfärg men mer miljövänligt. Matcha väggarna med solgula inredningsprylar, randiga tyger i starka färger.

– Med nya gardiner, kuddar och sofftyg blir det en fräsch känsla i rummet. Vaxduk har jag alltid gillat och nu finns det massor med snygga varianter. Isabelle Halling samäger ett sommarhus och vet hur man fixar extra plats för gäster. I stället för sängar överallt föredrar hon bäddsoffor och bäddfåtöljer.

Inredningstrenden à la mormor med gammeldags tapeter och kakfat på fot passar extra bra i sommarhuset, enligt Isabelle Halling. Särskilt ihop med moderna möbler.– Hemma blandar jag loppisfynd med Ikeamöbler, jag hade gjort likadant på landet fast tagit ut svängarna ännu mer med starka färger och kul prylar.        

klar

Artikellänk är kopierad

Lena Noalt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro