ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hämnas på otrogna pojkvännen - säljer hans Batmobile

Ida Gustafsson · 9 Sep 2015
Uppdaterad 11 Sep 2015
Amy Estrada la ut pojkvännens bil på amerikanska Blocket när hon fick reda på att han varit otrogen

Amy Estrada la ut pojkvännens bil på amerikanska Blocket när hon fick reda på att han varit otrogen Foto: Skärmdumpar från Craigslist & FOX2Detroit


När Amy Estrada förstod att pojkvännen varit otrogen ville hon ge igen. Och hämnden blev ljuv - hon säljer nu hans specialbyggda Batmobilepå nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

Amy Estrada i staden Livonia, Michigan, USA, slet som ett djur för att få in extra pengar så att hon kunde köpa en Dodge Nitro till sin kille. – Jag skaffade den bilen åt honom för jag trodde att han skulle älska mig för evigt, säger hon till tv-kanalen FOX2 Detroit.

LÄS MER: Privatdetektiven: Så vet du om din partner är otrogen

Under tiden de var ihop pimpade pojkvännen bilen för att den skulle se ut som en Batmobile. Den mattsvarta bilen är fyll av Batmankoggor och har inretts bland annat med en pekskärm för filmvisning. Extrautrustningen kostade 5000 dollar - en summa som älskarinnan betalade. När otrohetsaffären rullades upp visste Amy att Batmobilen kunde användas för att ge igen.  – Eftersom bilen var registrerad i mitt namn, beslöt jag mig för att ta tillbaka den från honom. 

LÄS MER: Så hämnades hon hans otrohet - med julklapp

Förra veckan la hon ut den till försäljning på amerikanska Craigslistunder rubriken ”Otrogne pojkvännens Batmobile”. I annonsen står det att det var hon som köpte bilen åt sitt ex, men att det var älskarinnan som betalade för extrautrustningen. Säljs bilen kan Amy Estrada skratta hela vägen till banken, hon har begärt 15 000 dollar, över 97 000 kronor.   – Han underskattade min intelligens, säger Amy Estrada.

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro