ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han är 13 – och reaggestjärna

Patrik Wiren · 7 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Efter en sommar där han stått på scen med Shaggy och spelat på reggaefestivalen ska Junior Natural släppa sitt debutalbum efter årsskiftet. 

Efter en sommar där han stått på scen med Shaggy och spelat på reggaefestivalen ska Junior Natural släppa sitt debutalbum efter årsskiftet.  Foto: Magnus Sandberg


klar

Artikellänk är kopierad

Det har varit en bra sommar för Junior Natural. I juni delade han scen med Shaggy och i morgon uppträder han på reggaefestivalen i Uppsala. Trots att han bara är 13 år är han redan en veteran på festivalen.– Jag har älskat musiken sedan jag föddes, säger han.Han var tio år första gången han uppträdde på festivalen, men i år är det första gången han gör en ­solo­spel­ning.– Det är lite extra nervöst, säger han och tillägger att lite kompisar kommer att finnas i publiken. Uppsala är ju trots allt hemstaden. Hur reagerar andra artister när det dyker upp en 13-åring?– De blir ju förvånade och så där. De flesta har tagit det positivt, vad jag har märkt i alla fall. En som imponerades av Junior Natural, eller Teo Lindström som han egentligen heter, var Shaggy. – Han hörde mig sjunga och tyckte det var skitbra. När mitt skivbolag frågade om vi kunde göra en grej tillsammans sa han ”visst, självklart”. Så jag gick upp och körde lite på en av hans låtar under hans konsert. Efter årsskiftet kommer debutalbumet. Men oavsett uppmärksamheten kommer skolan i första hand. Teo börjar åttan till hösten.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Wiren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro