ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han är hatad av alla efter grym kattattack

Leif Oldenburg · 6 Maj 2014
Uppdaterad 6 Maj 2014

Andre Robinson, 21, är förmodligen USA:s mest hatade man just nu. En video som lagts ut på Facebook visar hur han lockar till sig en hemlös, kärlekstörstande katt och börjar klappa den.

klar

Artikellänk är kopierad

Bilder ur videon: Andre Robinson lockar till sig katten, sparkar iväg den och gör sedan en liten ”segerdans”.
Bilder ur videon: Andre Robinson lockar till sig katten, sparkar iväg den och gör sedan en liten ”segerdans”.Foto: Facebook

Plötsligt riktar Robinson en våldsam spark mot katten som flyger ett tiotal meter och landar hårt i ett buskage. Efteråt skrattar han och utför något som liknar en makaber segerdans.

En av Robinsons kamrater filmade den grymma attacken med sin mobil och lade ut inspelningen på Facebook i fredags. Där cirkulerade den i flera dagar och upprörde tusentals människor.

Flera djurvänner engagerade sig och lyckades med hjälp av byggnaderna på videon spåra Robinsons hemkvarter i Brooklyn, New York. Den lokala polisen kontaktades som kort därefter grep honom i hans hem. 

En av Robinsons grannar, 32-åriga Shyvonne, berättar att katten hade strukit omkring i kvarteret i flera månader och var både vänlig och lekfull:

– När jag såg videon ville jag bara gråta, säger hon till Daily News.

Andre Robinsons mamma har ingen förklaring till sonens beteende.

– Han älskar djur och har själv haft katt. Han måste ha varit hög på någonting, säger hon.

Katten har inte påträffats. En veterinär säger till Daily News att den förmodligen skadades allvarligt vid attacken. 

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro