ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han är nya utmanaren i Gamerz – SpawN:s lag fick en kalldusch

Erik Glanell · 12 Maj 2017
Uppdaterad 12 Maj 2017
Isak ”Blandfers” Alexius kämpar om en plats i lag röd.

Isak ”Blandfers” Alexius kämpar om en plats i lag röd. Foto: Gamerz


Isak Blandfers” Alexius får kämpa för en plats i laget. Och lag blå ställs inför ett tufft beslut efter torsdagens förlust.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter torsdagens förlust ställdes lag röd inför risken att behöva byta ut en spelare. En utmanare skulle äntra huset och spela om en plats i laget. Den spelaren blev svensken Isak ”Blandfers” Alexius. Inför matchen i går fick tittarna för första gången bekanta sig med spelaren som var glad men också lite sliten.

”Det känns bra, jag är riktigt trött och har inte sovit på 24 timmar. Jag hoppas att jag ska kunna prestera. Jag ska göra mitt bästa”, säger han i programmet.

Att bara slängas in i ett lag är förstås inte helt enkelt menade Isak ”Blandfers” Alexius.

”Jag är nervös. När vi har tränat har jag inte presterat som jag har velat. Men jag vill verkligen vinna mot SpawN:s lag”, sa han innan matchen.

Och matchen blev en berg-och-dalbana i sann Gamerz-anda.

Lag röd började starkt på Nuke. Åtta rundor in som terrorister fick lag blå fick sin första pinne på poängtavlan och med 5–10 var det sista kulan i första halvan avfyrad. Men precis som vi lärt känna i Gamerz-sammanhang nu så är en stor ledning inte en försäkran om vinst.

När lag blå bytte sida till antiterrorister blev det sex raka innan lag röd hittade ny energi och kvitterade till 11–11.

Efter den förlösande första vinstrundan för Oscar ”ins” Holms mannar som terrorister infann sig lugn och självsäkerhet som bara växte för varje runda tills de till slut avslutade matchen 16–11.

Isak ”Blandfärs” slutade längst ner på poängtavlan i lag röd. Inte så förvånande efter att ha blivit inslängd i matchen bara timmar innan. Men det gäller att vänja sig snabbt för faktum är att har nu bara en match kvar att bevisa att han har vad som krävs för att ta en plats i laget. Den matchen spelas i kväll.

Förlusten för lag blå resulterade i ännu ett tufft besked från Steffen Markussen. Med Abdisamad ”SpawN” Mohamed i studion kom kallduschen: ”Förändring”, sa Steffen Markussen.

Det betyder att lag blå kommer att genomgå samma procedur som lag röd ställdes inför efter deras förra förlust.

LÄS MER
Nu kan du vinna biljetter till Gamerz-finalen

Här kan du följa sändningen:Titta på livevideo från GamerzGlobal på www.twitch.tv

Metro är mediepartner till Gamerz

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro