ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han blev förlamad efter bilolycka – här tar han sina första steg på 13 år

Aron Andersson · 18 Jan 2015
Uppdaterad 18 Jan 2015

Foto: Youtube


klar

Artikellänk är kopierad

Han har tagit sig fram med rullstol i över tio år. Nu kan han gå igen – tack vare en insamling på nätet.

Kim Angell ordnade en insamling på sajten Gofundme för att ha råd med sin fästman Gus operation. För 13 år sedan var han inblandad i en bilolycka. Han bröt ryggen och blev förlamad. Sedan dess har han tagit sig fram med rullstol.

Men tack vare en ny operation skulle han få möjlighet att lära sig gå igen och enligt läkarna såg framtiden ljus ut. Det enda problemet var kostnaden.

”Vår ekonomiska situation är inte den bästa. Jag jobbar på en mindre ideell organisation nästan på heltid, och han startar för tillfället sitt eget företag […] Och vi är panka. Vi betalar vår räkningar, men det är allt”, skrev Kim Angell på insamlingssajten.

Det var en månad sedan. Och insamlingen blev lyckosam. 59 personer hjälptes åt att täcka kostnaderna och tack vare det hade familjen till slut råd med operationen. Och i ett nytt videoklipp visar nu Kim Angell hur hennes Gus reagerar på nyheten om de insamlade pengar, och framförallt hur det ser ut när han lär sig gå på nytt.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro