ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han blir ny chefredaktör för Metro

Metro · 21 Maj 2012
Uppdaterad 21 Maj 2012
Han blir ny chefredaktör för Metro

Han blir ny chefredaktör för Metro Foto: Dagens Industri


Nu är det klart vem som blir ny chefredaktör för tidningen Metro i Sverige. Linus Paulsson kommer närmast från ett jobb som chef för di.se.

klar

Artikellänk är kopierad

– Intresset för tjänsten har varit omfattande, vi har träffat ett stort antal tänkbara kandidater under rekryteringsprocessen. Vi är mycket glada över att kunna meddela att Linus Paulsson har utsetts till ny chefredaktör för Metro Sverige. Linus har en gedigen publicistisk bakgrund och lång erfarenhet från media och nyhetsproduktion. Linus besitter imponerande erfarenhet och kunnande kring nyheter i allmänhet och onlinepublicering i synnerhet. Han är en driven person med bra nyhetsnäsa och resultatfokus. Vi gillar honom helt enkelt, säger Andreas Ohlson, Vd för Metro Sverige.

– Jag ser extremt mycket fram emot att få tillträda tjänsten som chefredaktör för Sveriges största tidning. Om det finns drömjobb så är det här mitt. Tillsammans med redaktionen på Metro ska vi stärka tidningens position ytterligare, både i print och digitala kanaler, säger Linus Paulsson, tillträdande chefredaktör för Metro Sverige.

Linus Paulsson kommer närmast från tjänsten som chef för di.se och tillträder sin nya tjänst 15 september. Fram tills dess är redaktionschef Mona Johansson tf chefredaktör och ställföreträdande ansvarig utgivare. 

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro