ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han byter bort sitt liv

Maria Forsström · 12 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Stefan Kits bor i Stockholm och jobbar på en koncept- och eventbyrå. Med projektet vill han ge en kom­mentar till dagens masskonsumtion. – Annars hade jag bara kunnat slänga allt och köpa nytt.

Stefan Kits bor i Stockholm och jobbar på en koncept- och eventbyrå. Med projektet vill han ge en kom­mentar till dagens masskonsumtion. – Annars hade jag bara kunnat slänga allt och köpa nytt. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Stefan Kits tröttnade på sina saker, utmanades av en kompis och bestämde sig då för att byta ut allt han äger. Ja – allt. Inklusive tungskrapor och gamla kalsonger.– Fast just de grejerna blir det väl någon polare som får förbarma sig över och byta med mig, säger Stefan Kits, som numera svarar i telefon som ”Stefan the swopper”, vilket även är namnet på den hemsida han använder för att haffa hugade spekulanter till sin byteshandel.– Det går faktiskt bra, jag får otroligt många förslag av olika kvalitet. Men jag håller på mig lite fortfarande för jag vill inte bara göra nerbyten. Jag vill inte vara korkad.Hittills har han gjort fyra lyckade byten, bland annat bytte han öronproppar mot Revaxör och tre saccosäckar mot en fåtölj. Han väntar också på en signerad surfbräda.Vad är det märkligaste byte någon föreslagit?– Ja, det måste väl vara alla djur – ett gäng katter. Jag råkar tyvärr vara allergisk, annars hade det kanske varit kul ... fast jag tror inte att man får skicka katter hur som helst, säger Stefan Kits.

Klicka på bilden för att se några av sakerna du byta till dig.
Klicka på bilden för att se några av sakerna du byta till dig.
klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro