ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han går på fest med 225 bloggartjejer

Anders Göransson · 15 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där ... Robin Klang,modebloggare som nominerats till Veckorevyns Blog Awards 2008, vars gala äger rum i kväll på Sture­compagniet i Stockholm.

Bland de modebloggare som anmält att de kommer finns 225 tjejer – och sex killar ...– Är det så? Oj. Ni lär bli omsvärmade.– Det lär vi bli. Förhoppningsvis.Det är ju inte vilka tjejer som helst heller. Är det många killkompisar som tjatat om att få följa med? – Faktiskt inte. Däremot är det många tjejkompisar som vill följa med för att se på alla kändisar.Du är själv nominerad i klassen Bästa manliga modeblogg. Vad tror du om chansen?– Det är hårt motstånd, Manolo har många läsare och Daniel (Lindström, reds anm) är duktig också. Men jag tror på mig själv, jag tror att jag vinner.Har du någon egen favorit bland bloggkollegerna?– Jag hoppas att ”Hotspot” med Karolina Skande blir årets blogg. Hon är otroligt duktig.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro