ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han lär män att manipulera till sig sex – nu stoppas han redan vid gränsen av flera länder

Emma Björkman · 20 Nov 2014
Uppdaterad 20 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Julien Blanc anklagas för att använda raggningsmetoder som är aggressiva och oförskämda mot kvinnor.
Julien Blanc anklagas för att använda raggningsmetoder som är aggressiva och oförskämda mot kvinnor.Foto: Youtube.com

Ta strypgrepp på främmande kvinnor och tvinga deras ansikten ned mot ditt skrev – det är två metoder som den ökända "raggningsexperten" Julien Blanc lär ut till andra män som ett sätt att manipulera till sig sex. Nu stoppar land efter land honom redan vid gränsen.  Julien Blanc, 25, är en självutnämnd "raggningsexpert" och dejtingcoach som är ökänd för att lära män att manipulera till sig sex från kvinnor genom att anävnda agressiva metoder. Metro har tidigare berättat att en av hans metoder är att ta strypgrepp på kvinnor eller ta tag i kvinnors huvuden och trycka ned dem mot sitt skrev. Det har fått Australien att att förbjuda honom från att komma in i landet. Nu följer Storbritanninen efter. Enligt brittiska The Telegraph är det första gången som en utländsk person stoppas från att komma in i landet på grund av sexistiskt beteende.  ► Övergreppsanklagad "dejtingcoach" kastas ut från Australien Även Kanada, Brasilien, Tyskland, Japan och Sydkorea väntas förbjuda Julien Blanc från att resa in i länderna, skriver The Independent

Här uppmanar dejtingcoachen männen att dra kvinnors huvuden till sina skrev På sin hemsida PimpingMyGame erbjuder Julien Blanc kurser som kostar upp till 40 000 kronor och som ska göra att män kan "få tjejer att BÖNA om att få ligga med dig efter att KORTSLUTA deras känslomässiga och logiska sinnen". 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro