ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han lever sitt liv som "vuxenbebis"

Metro · 23 Okt 2011
Uppdaterad 24 Okt 2011

Stanley Thornton, 30, bär blöjor, sover i vagga och blir flaskmatad. "Det är ett sätt att slappna av".

klar

Artikellänk är kopierad

Stanley Thornton, 30, har under de senaste månaderna gjort sig känd som "den vuxna bebisen" i amerikansk media, sedan han visade upp sin livsstil i amerikanska tv-showen "Taboo". Här fick tittarna se hur han matades med nappflaska, bar vuxenblöjor och använde en specialdesignad vagga när han skulle sova.

Programmet fick de sociala myndigheterna att reagera. Mannen uppvisade kunskaper i både hur man bygger bebismöbler i vuxenstorlek och sköter sin egen hemsida. Något som diskvalificerar honom för det bidrag på motsvarande 6000 kronor som han erhåller varje månad från socialtjänsten.

En utredning om bedrägeri inleddes. Men efter att Thornton hotat med självmord i media och förklarat sitt handikapp för myndigheterna har anmälan mot honom nu dragits tillbaka.

Thornton skriver på sin hemsida att han inte är funktionshindrad för att han är en vuxen bebis utan för en rad andra, dokumenterade sjukdomar som depression, bipolär sjukdom, ADHD och posttraumatisk stress. Han skriver att rollspelandet är ett sätt att slappna av och känna sig trygg efter de övergrepp han utsatts för som barn.

Tillståndet kallas för parafilisk infantilism och innebär att den vuxne genom ett rollspel regredierar till spädbarnsstadiet.

Thornton berättar i The Dean Bundell show hur han, när han är i bebisrollen träffar andra vuxna bebisar och leker med lego ihop. Han har inga problem att få kontakt med motsatta könet: "Det finns kvinnor som lever som vuxna bebisar och även många som vill inta modersrollen", förklarar han.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro