ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han mötte sin dubbelgångare – på flygstolen bredvid

Joel Linde · 30 Okt 2015
Uppdaterad 30 Okt 2015

Foto: Privat


När Neil Douglas, 32, satte sig på flyget mellan England och Irland gjorde han upptäckten som många drömmer om, och andra fasar. Han träffade sin dubbelgångare – på sätet bredvid.

klar

Artikellänk är kopierad

På måndagen skrev Metro om den irländska studenten Ciara Murphy som träffade sin dubbelgångare från Storbritannien – på en bar i Tyskland.

Historien blev viral, och att det finns en stor fascination över fenomenet dubbelgångare är uppenbart. Och nu har ett minst lika osannolikt möte skett igen – på ett flygplan mellan England och Irland. Männen hade platserna bredvid varandra.

►LÄS MER: Amanda, 23, hittade sin dubbelgångare på Instagram

Metro pratade med Neil Douglas, 32, mannen till höger i bild. Han var den som tog fotot efter att de båda männen stötte på varandra och häpnade över den slående likheten. Han berättar att sedan bilden nådde Twitter, via Neils frus kompis har telefonen gått varm.

– Du får absolut använda bilden, men jag orkar faktiskt inte berätta historien igen, säger han med ett skratt till Metro.

När männen insåg att de även skulle bo på samma hotell bestämde de sig för att se om de hade något mer än bara det yttre gemensamt och gick för att skåla med en klassisk, irländsk ”pint” (stor starköl), skriver The mirror.

►LÄS MER: De är identiska men inte släkt – här möts de

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro