ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han säljer sin uppblåsbara jättegris

Aron Andersson · 22 Jul 2013
Uppdaterad 22 Jul 2013
Han säljer sin uppblåsbara jättegris Jättegrisen Algie kostade Peter Johansson 18 000 kronor när han köpte den efter en hyllningskonsert till Pink Floyd.

Han säljer sin uppblåsbara jättegris Jättegrisen Algie kostade Peter Johansson 18 000 kronor när han köpte den efter en hyllningskonsert till Pink Floyd. Foto: Privat


För 18 000 kronor köpte Peter Johansson en uppblåsbar jättegris. Nu vill han sälja den igen. Det är många som hör av sig”.

klar

Artikellänk är kopierad

Han säljer sin uppblåsbara jättegris
Han säljer sin uppblåsbara jättegrisFoto: Privat
Han säljer sin uppblåsbara jättegris
Han säljer sin uppblåsbara jättegrisFoto: Privat

Grisen är en kopia av de jättegrisar som bandet Pink Floyd använde på sina konserter. Svenska coverbandet P-Floyd har haft den i 15 års tid när de spelat i Skog i Dalarna. Men efter att de höll en avslutningskonsert med anledning av att de säljer gården där konserterna brukar hållas kunde Peter Johansson köpa grisen. – Den ser visserligen förjävlig ut, men det är inte värre än att ha en studsmatta, säger han till Metro.

Efter en förhandling med ägarna blev jättegrisen hans för 18 000 kronor. – Några hävdade att jag aldrig skulle få köpa den. Men jag menade att allt är till salu.

Redan två dagar senare hamnade grisen, som heter Algie, på Blocket.se i ett försök att sälja den vidare. Men nu är Peter Johansson inte lika säker på att han fortfarande vill bli av med sin gris. – Vi hade en stor spelning i helgen och pumpade upp den på Ica-taket i Söderbärke. Den blev ganska populär. Det är många som hör av sig och vill hyra den till liknande evenemang.

Så tills vidare står grisen kvar i trädgården och ännu har inga grannar klagat. – Det tycker nog mest att det är en kul grej. De förstår säkert att den pyser ut när sommaren är över.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro