ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han säljer sina trillingnötter – för 2 000

Emmelie Wallroth · 1 Okt 2014
Uppdaterad 1 Okt 2014

Foto: Skärmdump Blocket


Efter gårdagens besked om att Marabou plockar bort favoriten trillingnöt från Aladdinasken lade Johan Bergström i Sunne upp en annons på Blocket. Låt inte julen bli förstörd, här är gåvan som gör mor rörd!”, skriver han i annonsen.

klar

Artikellänk är kopierad

I går rapporterade Metro och flera andra medier om att favoriten trillingnöt plockas bort ur Aladdinasken. Tillsammans med körsbär i likör, som också försvinner, ersätts den nu i stället av hallonlakrits och fläderblom.

Ser du vilken favorit som bytts ut?

Nyheten fick stor uppmärksamhet och skapade storm i sociala medier. Men det finns fortfarande en chans att få njuta av trillingnöten.

Johan Bergström i Sunne säljer nämligen en Aladdinask på Blocket, innehållande trillingnöt – för 2 000 kronor eller högstbjudande, vilket Lajkat var först med att uppmärksamma.

– Den är kanske lite dyr, men den kan nog bli såld oavsett, säger Johan Bergström till Metro.

Chokladen är inköpt på Ica Sunne och förpackningen är obruten. 

80 ton Aladdinpraliner ratas

”Totalt 500 gram Marabou, varav två praliner av den exklusiva sorten”, skriver Johan i annonsen. Och flera intresserade köpare har redan hört av sig.

– Jag vet inte om det var på skoj, men en person ringde och skulle delbetala den för att ge bort till sin mormor. En annan ringde och skulle pruta, berättar Johan Bergström.

Annonsen har i skrivande stund haft omkring 4 000 visningar.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro