ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han styr Propertys nya CS-lag: "Väldigt mycket självförtroende"

Erik Glanell · 27 Feb 2018
Uppdaterad 27 Feb 2018

Foto: Tempo Storm


Linus "Limpone" Wecksell är ledaren som ska sätta Team Propertys nya cs-lag på kartan. Självförtroendet har de redan – nu saknas bara att lägga pusslet rätt.

klar

Artikellänk är kopierad

Team Property har en brokig historia. Nu har organisationen gått igenom ännu förändringsprocess och med sig ut på andra sidan har de ett nytt Counter strike-lag. Ett lag med mer potential än på länge inom organisationen.

I ledarrollen ser vi Gamerz-vinnaren och tidigare Tempo Storm-svensken Linus ”Limpone” Wecksell.

– Det känns riktigt bra att vara under en organisation igen och slippa tänka på hela den biten. Team Property har vi jobbat med den senaste månaden och de verkar väldigt seriösa och engagerade och vill verkligen det här, precis som vi, säger han.

Laget har sedan en tid spelat tillsammans under namnet Snabbabrillor och enligt Linus ”Limpone” Wecksell så har de egenskaper som inte alls är speciellt vanliga. Framförallt inte i nyskapade lag.

– Spelarna i vårt lag har väldigt mycket självförtroende, är säkra i sitt spel och vet vad de gillar att göra. Det är ganska ovanligt. Vanligtvis placerar man ut spelarna lite här och var och sen formar laget efter det. I det här laget vet alla redan vad de är bra på, säger han.

pil
Här är nya Property

David ” Jayzwalkingz” KempnerEric ” Ericip” TorssonKevin ”kevzy” NilssonGustav ” ZINKEN” BjörkLinus ” Limpone” Wecksell

Även om spelarnas självsäkerhet gör arbetet lättare så återstår det fortfarande att forma ett starkt lagspel. Mycket av det jobbet hänger på Wecksell.

– Det är upp till mig att försöka pussla ihop hur vi kan utnyttja allas styrkor på bästa sätt. Det är det som har tagit lite tid för oss. Men det är också en av våra styrkor. När vi kommer in i flowet och alla får göra sin grej så spelar vi riktigt bra, säger han.

Att bli en del av Property är också en nödvändighet för att ge Linus ”Limpone” Wecksell möjligheten att få laget att utvecklas optimalt.

– Propertys jobb är att ta bort så mycket vikt från våra axlar som de kan för att vi ska kunna koncentrera oss på spelet, säger han.

En sista fråga, hur kommer det gå för brorsan JW och Fnatic i Katowice?

– Jag vet inte riktigt faktiskt. De har visat att de kan göra bra ifrån sig. Sen hade de den här sista turneringen [StarSeries] som blev lite av en flopp men förhoppningsvis kan de göra ett lyft den här gången, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro