ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Han tar över efter Leif GW i "Efterlyst"

Maria Forsström · 19 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Leif GW Persson är borta från tv-succén "Efterlyst". Polisräven Tommy Lindström beredd att ta över.

Före detta rikskriminalchefen och Palmeutredaren Tommy Lindström efterträder Leif GW Persson som expert i TV 3:s ”Efterlyst”. Egentligen borde han ha gått i pension, men får inte för sin fru.– Nej, inte förrän hon gör det också. Emancipationen har gjort att kvinnan bestämmer allt, säger han.

Tills det blir dags ägnar han sig åt att vara konsult i utredningar, ombud i domstolar och medlare. Bland annat. Och nu alltså brottsexpert på tv.

GW var väldigt populär. Hur ska du fylla hans skor?– Det går inte, vi är så olika personer. Dessutom har han lättare att ta ut svängarna, jag är bunden av min polisiära bakgrund och kan inte i ett tidigt skede gå ut och säga att ”så här har det gått till” – då faller alla grundförutsättningar jag lärt mig i spaningsjobb.

Tänker du lägga dig i spaningsarbetet?– Jag skulle tycka att det vore kul att få påverka ärendena och tipsa om hur de ska göra, men lägga mig i själva spaningen, det går inte, säger Tommy Lindström.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro