ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Handstilen avslöjar Gagas personlighet

Carly Baldwin · 22 Maj 2011
Uppdaterad 22 Maj 2011

I dag släpper Lady Gaga sitt andra album Born this way”. Men vem är stjärnan privat? Metro har låtit en handstilsexpert göra en analys på världsartisten.

klar

Artikellänk är kopierad

Stjärnans handstil
Stjärnans handstil

När Lady Gaga var Metros gästredaktör svarade hon på några frågor om sitt eget skrivande. Det väckte frågan: Vad säger Lady Gagas handstil om henne? Metro bad Dennis Duez – en handstilsanalytiker från USA – att tolka hennes handstil. Här är resultatet. 1. Lady Gaga är oberoende, något som bevisas av hennes raka bokstäver som ibland lutar åt vänster. Skrift åt höger visar en mer sällskaplig person. 2. Att mixa kursiv stil med textade bokstäver betyder att hon är intelligent. 3. Föga förvånande, sångerskans handstil visar en talang för att uppträda, något som indikeras av de breda korsningarna i hennes t:n som i ordet ”that”. 4. Lady Gaga är varm och medkännande. Det bevisas av de tårformade, undre slingorna på hennes y- och g-bokstäver, i synnerhet när hon skriver ordet ”humanity” (mänsklighet på svenska). – Hon är den som ger ett herrelöst djur en skål med mat, säger Dennis Duez. 5. Samma y visar att hon har varit frustrerad.   – Det öppna gapet i den tårdroppen bevisar att hon har pratat med någon om något viktigt men att de inte kommunicerar med varandra längre, säger Duez.

klar

Artikellänk är kopierad

Carly Baldwin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro