ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hängde från 30:e våningen – i Batmandräkt

Anaïs González Cruz · 17 Maj 2011
Uppdaterad 17 Maj 2011
31-åriga Mark Williams arresterades i Batmandräkt.

31-åriga Mark Williams arresterades i Batmandräkt. Foto: MySpace


Polis kunde snabbt gripa det inbitna fanet, som gav upp utan motstånd.

klar

Artikellänk är kopierad

En 31-årig man i Michigan arresterades av polis efter att ha hängt från ett tak på 30:e våningen – klädd i en Batmandräkt.

Enligt en talesman från den lokala polisen "observerades en person av manligt kön, klädd i en Batman-dräkt, hänga från den västra sidan av byggnaden".

Polis uppger att mannen, Mark Williams, bar "farliga vapen" vid tillfället för gripandet, då han hade en teleskopbatong och en behållare med pepparsprej fastspända i ett bälte runt midjan. Han misstänks nu för olaga intrång och olovligt innehav av farligt föremål, skriver Ananova.

Men själv verkat han inte ha tagit gripandet på särskilt stort allvar. 31-åringen poserade nämligen glatt med sin dräkt inför förbluffade poliser på den lokala polisstationen, som inte kunde motstå att föreviga det bisarra ögonblicket på bild.

På sin Myspace-sida beskriver sig Williams som en "riktig nörd" och berättar vidare att hans favoritfilm är – föga förvånande – The Dark Knight.

klar

Artikellänk är kopierad

Anaïs González Cruz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro