ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hanna Lindblad: Fick gåshud första gången jag hörde den

Rickard Lindholm · 22 Feb 2012
Uppdaterad 22 Feb 2012

Foto: Scanpix


Hanna Lindblad tävlar med låten "Goosebumps".

klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar du en seger? – Med en massa champagne och massor av dans. Big party! Då tänker jag att man är på plats med hela gänget och hela teamet som varit inblandade. Annars bjuder jag in mina sköna tjejkompisar.

Vad är det bästa i din låt? – Att den har en väldigt skön känsla. Jag fick gåshud första gången jag hörde den och jag blir berörd av den. Den har en bra text och ett glatt budskap.

Vem är du privat? – Jag är en tjej som sällan sitter still och som alltid har något på gång. Nu senast var jag i Berlin. Vi kidnappade en kompis och sen drog vi dit. Så man vet aldrig riktigt var jag håller hus.

Vilken är den mest minnesvärda låten som varit med i Melodifestivalen? – Den som poppar upp nu är ”Diggi-loo Diggi-ley”. För jag tycker den är så skön, glad och rolig. Det är Herreys som står där och har sköna steg till. Den tycker jag är skön.

Hur känns det innan du går på scenen? – Jag kommer vara jättenervös. Om jag refererar till förra gången så var jag väldigt lugn också och kände bara att jag ska äta upp hela svenska folket.

Vad är din styrka som artist? – Att jag är bred. Jag har stått på scenen väldigt mycket sedan 2000 professionellt. Så jag har rätt så bra scenvana. Jag ser trygg ut på scenen och vet vad jag håller på med.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro