ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hannas revansch

Katarina Matsson · 16 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I dag har ”Ballar av stål” äntligen premiär i rutan. Komikern Hanna Wilenius, 31, har redan dömts för vattenattacken mot Fredrik Reinfeldt – men skandalerna är inte slut.– Jag tror att vi kommer att få mycket kritik, säger hon. Det har gått nästan två år sedan Hanna Wilenius och SVT hamnade i blåsväder efter att hon sprutat vatten på statsministern. SVT hoppade av – men i kväll sänds ”Ballar av stål” i Kanal 5.– Det känns som re­vansch. Man får se hela ­prog­rammet och inte bara en enskild händelse, säger Hanna Wilenius.

Den uppmärksammade scenen med Reinfeldt kommer inte att sändas, däremot utsätts andra kändisar för Hanna Wilenius elaka bus på röda mattan. Men efter alla skandallöp blev det betydligt mer svårjobbat. – De här reportrarna på röda mattan är ju alltid samma, så de kände igen mig, säger Wilen-ius.

Det är tio komiker som tävlar om vem som har mest ballar av stål – den ena mer provokativ än den andra.När slutar provokationerna att vara roliga?– Det är en fin balansgång. Det är när personen i fråga blir kränkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro