ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hans franska piller får dina fisar att lukta viol

Aron Andersson · 27 Nov 2014
Uppdaterad 28 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Den franska uppfinnaren Christian Poincheval har ett nytt piller för ruttna kistor. Den som sväljer medicinen släpper fjärtar som doftar av rosor, viol och nya smaken choklad.

Nu är det slut på illaluktande pruttar. Åtminstone om vi får tro franska uppfinnaren Christian Poincheval. 65-åringen har nu tagit fram piller för tre sorters fisdofter. Den senaste är choklad.

– Det är en bra present till den festliga säsongen. Det kommer att finnas ett stort behov av dessa piller under julen, säger han till The Local.

Uppfinnaren har en bakgrund inom homeopati och har utvecklat sina piller i sex års tid. Han fick idén efter en middag som satte spår i de odörer som middagssällskapet lämnade efter sig.

– Vi hade precis kommit tillbaka från Schweiz och vi åt massor med våra vänner och doften från väderspänningen var verkligen fruktansvärd, säger han.

Enligt honom säljer nätbutiken ett hundratal fispillerburkar varje månad. I det nya chokladpillret finns det bland annat sjögräs, kakao, fänkål och blåbär.

​​Butiken saluför även ett fispulver för hundar.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro