ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hans Wiklunds bästa fillmtips

Karolina Skoglund · 29 Aug 2012
Uppdaterad 29 Aug 2012

Filmrecensioner, intervjuer med filmpersonligheter och Hans Wiklund. Allt ingår i Viasat Films nya satsning som drar i gång i höst. – Det ska bli väldigt spännande, säger Hans Wiklund.

klar

Artikellänk är kopierad

I samband med filmfestivalen i Venedig startar Viasat Film sin nya storsatsning. Då kommer Hans Wiklund, danska Søren Høj och norska Ingeborg Heldal att finnas på plats för att ta pulsen på såväl skådespelare som regissörer. 

– Vi är alla väldigt olika. Ingeborg kommer från en glamorös värld, Søren besitter mest kunskap och jag står mitt emellan, säger Hans Wiklund. 

Från och med oktober kommer Wiklund och Ingeborg Heldal sedan att leda ett filmprogram varje vecka. 

– Det ska bli väldigt spännande att se vad det blir. Vad som är lite speciellt med det här programmet är att vi kommer att ha norska och danska inslag. 

Utöver intervjuer med filmpersonligheter kommer de senaste filmerna att diskuteras och recenseras. 

– Det svåraste är att förmedla det man känner för filmen. Det finns otroligt mycket begåvade recensenter i dag men många får inte läsaren att förstå om de tyckte filmen var bra eller inte, säger Wiklund.

Inför hösten tycker han att vi har många filmer att se fram emot. 

– Vi har nya Bondfilmen och Bilbo. Men först ser jag fram emot dokumentären ”Palme” som jag tror att det kan bli ett jävla liv om. Skandalsuccéer är alltid trevligt.

Hans Wiklund kommer att leda ett filmprogram som drar i gång i höst. ”Vi kommer att ha norska och danska inslag”, berättar Wiklund om programmet.
Hans Wiklund kommer att leda ett filmprogram som drar i gång i höst. ”Vi kommer att ha norska och danska inslag”, berättar Wiklund om programmet.Foto: Viasat
klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro