ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är 27 trendiga solbrillor för alla plånböcker

Petra Tungården · 18 Mar 2015
Uppdaterad 18 Mar 2015

Runda, utstickande eller blåa glas? Här är säsongens snyggaste solbrillor.

klar

Artikellänk är kopierad

Metros moderedaktör Petra Tungården har identifierat tre trender och valt ut 27 solglasögon för alla plånböcker. Klicka i bildspelet för att se hennes favoriter! Mer om mode hittar du här

1. Inspiration från 70-taletRunda bågar. Vårens hetaste trend är 70-talet. Slå två flugor i en smäll och anamma 70-talet samtidigt som du skyddar ögonen mot solen. Våga ta ut svängarna ordentligt. Just nu svämmar butikerna över av runda bågar.  

2. Våga sticka utVar unik. Våga sticka ut i vår. För den här säsongen ­kryllar det av unika bågar med fokus på design som verkligen syns. Glimma, glittra eller gå din egen väg, det finns något för alla smaker just nu. Eller varför inte haka på den gamla pilotmodellen i ny tappning?

3. Blått är det nya svartaFärgade glas. Blått är det nya svarta, i alla fall när det kommer till att välja glas på vårens bågar. Just nu badar vi i blåa spegelglas, men även glas ton i ton. Låt glaset stå för sig själv eller satsa på trenden fullt ut och välj en ram i samma kulör för dubbla stilpoäng.

►LÄS MER: Här är vårens hetaste trend►LÄS MER: Gladaste trenden är gul►LÄS MER: Hitta rätta looken för urban safari

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Tungården
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro