ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är alla lagen som är klara för Dreamleague-majorn i Stockholm

Erik Glanell · 7 Feb 2019
Uppdaterad 7 Feb 2019
Johan "pieliedie" Åström och Ludvig "zai" Wåhlberg är två av svenskarna som är klara för spel på hemmaplan.

Johan "pieliedie" Åström och Ludvig "zai" Wåhlberg är två av svenskarna som är klara för spel på hemmaplan. Foto: The international


Inget Alliance eller The Real Deal, men ändå några svenskar. Listan med lagen som spelar om major-titeln i Stockholm är klar sånär som på en plats.

klar

Artikellänk är kopierad

Kvalen till Dreamleague-majorn i Stockholm är över. Det betyder att 15 lag nu är klara för spel.

Tre svenskar i tre olika lag finns med bland de som ska göra upp om den prestigefyllda titeln i mitten på mars. Johan ”pieliedie” Åström i Mineski, Gustav ”s4” Magnusson i Evil Geniuses och Ludwig ”zai” Wåhlberg med sitt Team Secret.

I det europeiska kvalet knep Team Liquid den sista av de tre platserna under onsdagskvällen efter att ha besegrat Vega Squadron.

Endast de tre sista dagarna av turneringen kommer att köras framför publik i Annexet i Stockholm.

pil
Här är lagen som redan är klara för majorn

Ninjas in PyjamasTeam LiquidTeam SecretVirtus.proPSG.LGDNa’ViEHOMEKeen GamingFnaticMineskiJ.StormEvil GeniusesForward GamingChaos Esports ClubInfamous[Vinnaren av Starladder-minorn]

För de lag som missade chansen att sno en plats i de ordinarie kvalen återstår nu bara en chans. Den 16:e platsen går till det lag som står som slutgiltig segrare i Starladder-minorn.

Minorn spelas i tre steg. Ett öppet kval, ett stängt kval och huvudturneringen spelas 7 februari-10 mars.

Redan på förhand är det tydligt att det blir en tuff kamp om platsen då deltagarlistan bland annat består av lag som OG, Vici gaming och Complexity där svensken Linus ”Limmp” Blomdin spelar. Kvalomgångarnas lag är inte helt spikade än.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro