ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är andra europeiska laget i Overwatch League – Paris Eternal

Erik Glanell · 12 Nov 2018
Uppdaterad 12 Nov 2018

Foto: Blizzard


Det nya franska laget i Overwatch League får en tupp som symbol och kommer heta Paris Eternal. Laget blir det andra europeiska laget i ligan.

klar

Artikellänk är kopierad

Att det ska bli ett Paris-lag i Overwatch League har varit känt ett bra tag. Detaljerna kring laget har däremot kommit i omgångar. Till exempel har laget fortfarande inte haft ett officiellt namn – förrän nu.

I fredags kom beskedet att valet har fallit på Paris Eternal.

Logotypen är en gallisk tupp som länge varit en inofficiell symbol för Frankrike. Kroppen på tuppen utgörs dessutom av en oändlighetssymbol som anknyter till namnet. Lagets färger är blått, vinrött, guld och vitt.

För några veckor sedan släpptes även truppen som bland annat består av stora namn som Terence ”SoOn” Tarlier, George ”ShaDowBurn” Gushcha och Finnbjörn ”Finnsi” Jónasson.

Paris Eternal är ett av åtta nya lag som gör entré i Overwatch League under nästa säsong. Det blir alltså hela 20 lag som gör upp om titeln som den gångna säsongen togs hem av London Spitfire. De resterande nya lagen kommer representera städerna Vancouver, Toronto, Washington DC, Atlanta, Hangzhou, Chengdu och Guangzhou.

Andra säsongen av Overwatch League drar igång 14 februari nästa år.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro